![]() | Up a level |
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bohata, Sára:
SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY.
In:
Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries.
FAO, Roma, pp. 215-222.
(2016)
ISBN 9789251091234
Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József, Fenyvessy, József, Béri, Béla:
Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65).
pp. 49-52.
ISSN 1587-1282
(2015)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bohata, S.:
Somatic cell count of milk from different goat breeds.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8.
pp. 45-54.
ISSN 1844-7449
(2015)
Lendvai, Edina, Krisch, Judit, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Tóth, Zsuzsanna, Csanádi, József:
Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2).
pp. 37-45.
ISSN 1219-3224
(2012)
Balázsa-Bajusz, Ildikó, Csanádi, József, Fenyvessy, József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Csanádi, József, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Fenyvessy, József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Kárnyáczki, Zsuzsanna, Béri, Béla, Fenyvessy, József, Csanádi, József:
Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40).
pp. 33-36.
ISSN 1587-1282
(2010)
Csanádi, József, Hovorkáné Horváth Mária, Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia:
Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1).
CD melléklet-7 p.
ISSN 1788-5345
(2009)
Csanádi, József, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia, Balázsa-Bajusz, Ildikó:
Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2).
pp. 77-82.
ISSN 1219-3224
(2008)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1).
pp. 13-19.
ISSN 1788-6392
(2008)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia:
A juh- és kecsketej, valamint a belőlük készült termékek egyes tulajdonságainak összefüggése.
In:
A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban. A 2008. aug. 29-én, Debrecenben azonos címmel a Farmer Expo és az Állattenyésztési Napok keretében megrendezett konferencia szerkesztett anyaga.
Magyar Juhtejgazdasági Egyesület, Herceghalom, pp. 263-268.
(2008)
ISBN 978 963 8030 58 0
Csanádi, József, Hodúr, Cecilia, Fenyvessy, József:
The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk.
In:
International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008.
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 214-223.
(2008)
ISBN 978-963-482-908-9
Fenyvessy, József, Csanádi, József, Eszes, Ferenc:
Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 37-41.
ISSN 1788-6392
(2007)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 23-30.
ISSN 1788-6392
(2007)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Földi, László:
Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bajúsz, Ildokó:
Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In: X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok, 2006. március 30-31, Gyöngyös.
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna:
A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András:
Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo.
pp. 353-358.
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Csapó, János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jávor, András:
Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In:
Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11.
DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98.
(2003)
ISBN 963 472 727 1
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Csanádi, József, Bara Tamásné Hercegh, Ottilia, Fenyvessy, József:
A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10.
pp. 12-15.
ISSN 1587-1282
(2003)
Fenyvessy, József, Csanádi, József:
A magyar juhtejgazdaság helyzetének elemzése történeti visszapillantásban = Analysis of the situation of Hungarian dairy sheep farming in a historical perspective.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63 (2).
pp. 78-99.
ISSN 1219-3224
(2003)
Csanádi, József, Jávor, András, Fenyvessy, József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jávor, András:
Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34.
pp. 249-255.
ISSN 1221-5287
(2001)
Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jankóné Forgács, Judit, Véha, Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)
Fenyvessy, József, Csanádi, József:
A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom.
pp. 129-134.
Rajkó, Róbert, Gyimes, Ernő, Fenyvessy, József:
Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19.
pp. 22-33.
(1996)