Items where Author is "Fenyvessy, József"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 30.

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bohata, Sára: SOMATIC CELL COUNT OF MILK FROM DIFFERENT GOAT BREEDS IN HUNGARY.
In: Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries. FAO, Roma, pp. 215-222. (2016) ISBN 9789251091234

Kárnyáczki, Zsuzsanna, Csanádi, József, Fenyvessy, József, Béri, Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (65). pp. 49-52. ISSN 1587-1282 (2015)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bohata, S.: Somatic cell count of milk from different goat breeds.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8. pp. 45-54. ISSN 1844-7449 (2015)

Lendvai, Edina, Krisch, Judit, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Tóth, Zsuzsanna, Csanádi, József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 72 (1-2). pp. 37-45. ISSN 1219-3224 (2012)

Balázsa-Bajusz, Ildikó, Csanádi, József, Fenyvessy, József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 5-9. ISSN 1788-6392 (2010)

Csanádi, József, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Fenyvessy, József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

Kárnyáczki, Zsuzsanna, Béri, Béla, Fenyvessy, József, Csanádi, József: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40). pp. 33-36. ISSN 1587-1282 (2010)

Csanádi, József, Hovorkáné Horváth Mária, Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia: Zsírgolyócskák méreteloszlásának vizsgálata tehén- és kecsketejben.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 4 (1). CD melléklet-7 p. ISSN 1788-5345 (2009)

Csanádi, József, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia, Balázsa-Bajusz, Ildikó: Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2). pp. 77-82. ISSN 1219-3224 (2008)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1). pp. 13-19. ISSN 1788-6392 (2008)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Hodúr, Cecilia: A juh- és kecsketej, valamint a belőlük készült termékek egyes tulajdonságainak összefüggése.
In: A juhtenyésztés jelene és jövője az EU-ban. A 2008. aug. 29-én, Debrecenben azonos címmel a Farmer Expo és az Állattenyésztési Napok keretében megrendezett konferencia szerkesztett anyaga. Magyar Juhtejgazdasági Egyesület, Herceghalom, pp. 263-268. (2008) ISBN 978 963 8030 58 0

Csanádi, József, Hodúr, Cecilia, Fenyvessy, József: The problem of the determination of added water and cow milk in goat milk.
In: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008. Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 214-223. (2008) ISBN 978-963-482-908-9

Fenyvessy, József, Csanádi, József, Eszes, Ferenc: Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 37-41. ISSN 1788-6392 (2007)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 23-30. ISSN 1788-6392 (2007)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Földi, László: Alpesi és szánentáli anyakecskék tejtermelése, a tej összetétele, és a sajtkitermelés vizsgálata.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 5 p. -Azonosító: P. 02. (2006) ISBN 963 482 577 X

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Bajúsz, Ildokó: Cigája anyajuhok tejtermelésének és a tej összetételének vizsgálata.
In: X. Nemzetközi Agrárökonómiai Tudományos Napok, 2006. március 30-31, Gyöngyös.

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo. pp. 353-358.

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Csapó, János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jávor, András: Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In: Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11. DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98. (2003) ISBN 963 472 727 1

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224 (2003)

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

Csanádi, József, Bara Tamásné Hercegh, Ottilia, Fenyvessy, József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

Fenyvessy, József, Csanádi, József: A magyar juhtejgazdaság helyzetének elemzése történeti visszapillantásban = Analysis of the situation of Hungarian dairy sheep farming in a historical perspective.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63 (2). pp. 78-99. ISSN 1219-3224 (2003)

Csanádi, József, Jávor, András, Fenyvessy, József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jávor, András: Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34. pp. 249-255. ISSN 1221-5287 (2001)

Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jankóné Forgács, Judit, Véha, Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

Fenyvessy, József, Csanádi, József: A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom. pp. 129-134.

Rajkó, Róbert, Gyimes, Ernő, Fenyvessy, József: Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19. pp. 22-33. (1996)

This list was generated on 2021. január 25. 04:41:10 CET.