Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma

Csanádi József, Csanádi József, Csanádi József: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

[img]
Előnézet
Szöveg
TEJTERMDAMINOCIKK.pdf - Benyújtott verzió

Download (431Kb) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 1172721
Dátum: 2017. Máj. 30. 16:56
Utolsó módosítás: 2017. Máj. 30. 16:56
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10630

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet