Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma

Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

[thumbnail of TEJTERMDAMINOCIKK.pdf]
Előnézet
Szöveg
TEJTERMDAMINOCIKK.pdf - Benyújtott verzió

Download (441kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2004
Terjedelem: 285
Oldalak: pp. 1-8
ISBN: 963-482-677-6
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Kiadás helye: Szeged
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1172721
Dátum: 2017. Máj. 30. 16:56
Utolsó módosítás: 2022. Nov. 28. 21:08
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10630

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben