Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma

Csanádi József, Fenyvessy József, Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

[img]
Preview
Text
TEJTERMDAMINOCIKK.pdf - Submitted Version

Download (441kB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2004
Page Range: pp. 1-8
ISBN: 963-482-677-6
Publisher: Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Place of Publication: Szeged
Faculty: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Identification Number: 1172721
Date Deposited: 2017. May. 30. 16:56
Last Modified: 2019. Jun. 24. 11:05
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10630

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year