Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63. pp. 15-18. ISSN 1219-3224 (2003)

[img]
Preview
Text
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf - Draft Version

Download (377kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT
Date: 2003
Volume: 63
Page Range: pp. 15-18
ISSN: 1219-3224
Faculty: Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
MTMT id: 1139758
Date Deposited: 2021. Jan. 22. 14:42
Last Modified: 2021. Jan. 22. 14:42
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20313

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year