Csanádi József and Fenyvessy József and Jávor András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Preview |
Text
DAMINOCIKKtejgazdforma.pdf - Draft Version Download (377kB) | Preview |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||
Journal or Publication Title: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT | |||
Date: | 2003 | |||
Volume: | 63 | |||
Page Range: | pp. 15-18 | |||
ISSN: | 1219-3224 | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Engineering | |||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 1139758 | |||
Date Deposited: | 2021. Jan. 22. 14:42 | |||
Last Modified: | 2021. Jan. 22. 14:42 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20313 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |