A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

[img]
Preview
Text
10628.pdf - Accepted Version

Download (239kB) | Preview
[img]
Preview
Image
Nemzetkozi_elelmiszertudoanyi_konverencia_2006.jpg - Published Version

Download (126kB) | Preview
Item Type: Book Section
Date: 2006
Number of Pages: 174
Page Range: Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09
ISBN: 963 482 577 X
Publisher: Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Place of Publication: Szeged
Faculty: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT id: 1817933
Date Deposited: 2017. May. 30. 10:53
Last Modified: 2019. Jun. 25. 11:18
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10628

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year