Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
Előnézet |
Szöveg
10628.pdf - Elfogadott verzió Download (239kB) | Előnézet |
Előnézet |
Kép
Nemzetkozi_elelmiszertudoanyi_konverencia_2006.jpg - Megjelent verzió Download (126kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Könyv része |
---|---|
Publikáció dátuma: | 2006 |
Terjedelem: | 174 |
Oldalak: | Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09 |
ISBN: | 963 482 577 X |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Kiadás helye: | Szeged |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1817933 |
Dátum: | 2017. Máj. 30. 10:53 |
Utolsó módosítás: | 2022. Nov. 28. 22:35 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10628 |
Actions (login required)
Tétel nézet |