Csanádi, József, Fenyvessy, József, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna:
A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09.
(2006)
ISBN 963 482 577 X
|
Text
10628.pdf - Accepted Version Download (239kB) | Preview |
|
![]()
|
Image
Nemzetkozi_elelmiszertudoanyi_konverencia_2006.jpg - Published Version Download (126kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Date: | 2006 |
Number of Pages: | 174 |
Page Range: | Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09 |
ISBN: | 963 482 577 X |
Publisher: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Place of Publication: | Szeged |
Faculty: | Food Industry College of Szeged |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
MTMT id: | 1817933 |
Date Deposited: | 2017. May. 30. 10:53 |
Last Modified: | 2019. Jun. 25. 11:18 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10628 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |