Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)
Előnézet |
Szöveg
tud_kozl_2_szeged_u.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI |
Publikáció dátuma: | 2001 |
Kötet: | 22 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 136-146 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1752534 |
Dátum: | 2017. Feb. 22. 11:00 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 26. 09:05 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10748 |
Actions (login required)
Tétel nézet |