Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése

Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

[thumbnail of tud_kozl_2_szeged_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
tud_kozl_2_szeged_u.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Publikáció dátuma: 2001
Kötet: 22
Szám: 1
Oldalak: pp. 136-146
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1752534
Dátum: 2017. Feb. 22. 11:00
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 26. 09:05
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10748

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben