The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk

Csanádi József, Fenyvessy József, Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

[img]
Előnézet
Szöveg
damino_dairy_sheep_a_u.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Kresák Réka
A mű MTMT azonosítója: 1214029
Dátum: 2017. Feb. 17. 12:10
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 17. 12:10
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10635

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben