The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

[thumbnail of damino_dairy_sheep_a_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
damino_dairy_sheep_a_u.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: SHEEP DAIRY NEWS
Publikáció dátuma: 2003
Kötet: 20
Szám: 1
Oldalak: pp. 12-15
ISSN: 0952-1380
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1214029
Dátum: 2017. Feb. 17. 12:10
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 18. 13:43
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10635

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben