Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata

Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

[img]
Preview
Text
DAMINkaposvarjo.pdf - Accepted Version

Download (455kB) | Preview
[img]
Preview
Text
csanadi_acta_7.pdf - Published Version

Download (292kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
Date: 2003
Volume: 7
Number: 1
Page Range: pp. 31-39
ISSN: 1418-1789
Faculty: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
MTMT id: 1139753
Related URLs:
Date Deposited: 2019. Jun. 19. 13:07
Last Modified: 2019. Jun. 19. 13:07
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year