Csanádi, József, Fenyvessy, József, Jávor, András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
|
Text
DAMINkaposvarjo.pdf - Accepted Version Download (455kB) | Preview |
|
|
Text
csanadi_acta_7.pdf - Published Version Download (292kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS |
Date: | 2003 |
Volume: | 7 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 31-39 |
ISSN: | 1418-1789 |
Faculty: | Food Industry College of Szeged |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
MTMT id: | 1139753 |
Related URLs: | |
Date Deposited: | 2019. Jun. 19. 13:07 |
Last Modified: | 2019. Jun. 19. 13:07 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10637 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |