A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése

Fenyvessy, József, Csanádi, József: A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom. pp. 129-134.

[img]
Preview
Text
juhkecske.pdf - Submitted Version

Download (307kB) | Preview
[img]
Preview
Text
teh juh kecsk összeha.pdf - Published Version

Download (261kB) | Preview
Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Date: 1999
Page Range: pp. 129-134
Faculty: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
MTMT id: 2217835
Date Deposited: 2017. Feb. 16. 15:13
Last Modified: 2019. Jun. 25. 12:04
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10644

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year