Fenyvessy József and Csanádi József:
A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom.
pp. 129-134.
Preview |
Text
juhkecske.pdf - Submitted Version Download (307kB) | Preview |
Preview |
Text
teh juh kecsk összeha.pdf - Published Version Download (261kB) | Preview |
| Creators: |
|
||
|---|---|---|---|
| Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) | ||
| Date: | 1999 | ||
| Page Range: | pp. 129-134 | ||
| Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged | ||
| Institution: | University of Szeged (2000-) | ||
| Language: | Hungarian | ||
| MTMT rekordazonosító: | 2217835 | ||
| Date Deposited: | 2017. Feb. 16. 15:13 | ||
| Last Modified: | 2019. Jun. 25. 12:04 | ||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10644 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |


Download Statistics
Download Statistics