A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése

Fenyvessy József, Csanádi József: A tehén-, juh-, és kecsketej alkotórészeinek összehasonlító táplálkozás-élettani megítélése.
In: VI. Debreceni Állattenyésztési Napok, A kecskeágazat jelene és jövője, 1999.08.19., Herceghalom. pp. 129-134.

[img]
Előnézet
Szöveg
juhkecske.pdf - Elfogadott verzió

Download (307kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
teh juh kecsk összeha.pdf - Megjelent verzió

Download (236kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag (Cikk)
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 2217835
Dátum: 2017. Feb. 16. 15:13
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 11:17
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10644

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben