Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 5-9. ISSN 1788-6392 (2010)

[thumbnail of dteremination_of_amino_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
dteremination_of_amino_u.pdf - Megjelent verzió

Download (969kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2010
Kötet: 2010
Szám: 1
Oldalak: pp. 5-9
ISSN: 1788-6392
Kiadó: University of Szeged Faculty of Engineering
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1817998
Dátum: 2017. Feb. 20. 21:57
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 14. 09:03
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10599

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben