Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk

Balázsa-Bajusz Ildikó, Csanádi József, Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 5-9. ISSN 1788-6392 (2010)

[img]
Előnézet
Szöveg
dteremination_of_amino_u.pdf - Megjelent verzió

Download (799kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
10599_cimlap.pdf - Megjelent verzió

Download (89kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 1817998
Dátum: 2017. Feb. 20. 21:57
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 20. 21:57
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10599

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben