Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia

Csanádi József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz Ildikó, Bara Tamásné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

[img]
Előnézet
Szöveg
Csanadi_et_al._Icostaff_lactose_hydr_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (226kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
laktózhidr_10597.pdf - Megjelent verzió

Download (112kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 1817995
Dátum: 2017. Feb. 20. 21:20
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 20. 21:20
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10597

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben