Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Előnézet |
Szöveg
Csanadi_et_al._Icostaff_lactose_hydr_u.pdf - Elfogadott verzió Download (226kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
laktózhidr_10597.pdf - Megjelent verzió Download (234kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA |
Publikáció dátuma: | 2010 |
Kötet: | 2010 |
Szám: | 2-3 |
Oldalak: | pp. 36-43 |
ISSN: | 1788-6392 |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Engineering |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1817995 |
Dátum: | 2017. Feb. 20. 21:20 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 14. 10:10 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10597 |
Actions (login required)
Tétel nézet |