Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia

Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

[thumbnail of Csanadi_et_al._Icostaff_lactose_hydr_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
Csanadi_et_al._Icostaff_lactose_hydr_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (226kB) | Előnézet
[thumbnail of laktózhidr_10597.pdf]
Előnézet
Szöveg
laktózhidr_10597.pdf - Megjelent verzió

Download (234kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA
Publikáció dátuma: 2010
Kötet: 2010
Szám: 2-3
Oldalak: pp. 36-43
ISSN: 1788-6392
Kiadó: University of Szeged Faculty of Engineering
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1817995
Dátum: 2017. Feb. 20. 21:20
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 14. 10:10
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10597

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben