Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József:
A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10.
pp. 12-15.
ISSN 1587-1282
(2003)
Előnézet |
Szöveg
minoseg_termek_2_u.pdf - Elfogadott verzió Download (316kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
10591_borito_tartalom.pdf - Megjelent verzió Download (347kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS |
Publikáció dátuma: | 2003 |
Kötet: | 10 |
Oldalak: | pp. 12-15 |
ISSN: | 1587-1282 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 2923983 |
Dátum: | 2017. Feb. 16. 16:54 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 17. 11:52 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10591 |
Actions (login required)
Tétel nézet |