A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása

Csanádi József, Bara Tamásné Hercegh Ottilia, Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

[img]
Előnézet
Szöveg
minoseg_termek_2_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (316kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
10591_borito_tartalom.pdf - Kiegészítő dokumentumok

Download (155kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Balog Éva
A mű MTMT azonosítója: 2923983
Dátum: 2017. Feb. 16. 16:54
Utolsó módosítás: 2017. Feb. 16. 16:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10591

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben