Fenyvessy József; Csanádi József; Eszes Ferenc:
Product development utilising sheep milk whey.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 37-41.
ISSN 1788-6392
(2007)
Előnézet |
Szöveg
10625_doc.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA |
Publikáció dátuma: | 2007 |
Kötet: | 2007 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 37-41 |
ISSN: | 1788-6392 |
Kiadó: | University of Szeged Faculty of Engineering |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1752672 |
Dátum: | 2017. Máj. 26. 14:56 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 20. 15:35 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10625 |
Actions (login required)
Tétel nézet |