Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez

Csanádi József, Jávor András, Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

[img]
Előnézet
Szöveg
acta_agraria_debreceniensis_adatok_a_juhtej_u.pdf - Elfogadott verzió

Download (489kB) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
Agrartudomanyi_kozlemenyek_2001_2_tartj.pdf - Megjelent verzió

Download (95kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
A mű MTMT azonosítója: 1139748
Dátum: 2017. Máj. 26. 15:26
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 19. 15:52
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10595

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben