Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Előnézet |
Szöveg
acta_agraria_debreceniensis_adatok_a_juhtej_u.pdf - Elfogadott verzió Download (489kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
Agrartudomanyi_kozlemenyek_2001_2_tartj.pdf - Megjelent verzió Download (95kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS |
Publikáció dátuma: | 2001 |
Kötet: | 1 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 67-73 |
ISSN: | 1587-1282 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1139748 |
Dátum: | 2017. Máj. 26. 15:26 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 12. 14:06 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10595 |
Actions (login required)
Tétel nézet |