Szerző: " Véha Antal"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 28.

Véha Antal; Bakos Tiborné; Szőke-Trenyik Eszter; Szepesi-Bencsik Dóra; Szabó P. Balázs: Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 23 (9). pp. 6-7. ISSN 1586-9652 (2023)

Szőke-Trenyik Eszter; Véha Antal; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Az őszi búza minőségvizsgálatában alkalmazott analitikai módszerek és eszközök.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 22 (5-6). ISSN 1586-9652 (2022)

Szabó P. Balázs; Szőke-Trenyik Eszter; Véha Antal: Módszerek búzalisztek, tészták minőségi és beltartalmi paramétereinek meghatározása.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 22 (10). pp. 5-7. ISSN 1586-9652 (2022)

Szűts Viktória; Ötvös Ferenc; Szegletes Zsolt; Ughy Bettina; Racskóné Domonkos Ildikó; Vágvölgyi Csaba; Véha Antal; Szabó P. Balázs; Puskás László; Halasy Katalin; Rovó László; Kiss József Géza; Nagy Roland; Csanády Miklós; Gál József; Csanádi József; Jarabin János András: Role of Potassium Ions and Ion Channels in the Muscle or Why is One Plate Meat Soup so Delicious?
MEDICINA INTERNACIA REVUO, 29a (2 (115)). pp. 99-118. ISSN 0465-5435 (2021)

Véha Antal; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 20 (9). pp. 6-10. ISSN 1586-9652 (2020)

Magyar Zoltán; Véha Antal; Szabó P. Balázs: Examination of milling technological properties of different wheat varieties.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES, DOI: https://doi.org/10.1556/446.2020.10008. Terjedelem: 12 p.-Azonosító: 10.1556/446.2020.10008. ISSN 1786-335X (2020)

Körmöczi Péter; Tóth B.; Nagy-György A.; Kocsis K.; Óvári J.; Szabó P. Balázs; Véha Antal; Cseuz László: SNP-based genetic diversity assessment among hungarian bread wheat (Triticum aestivum L.) genotypes.
CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS, 48 (1). pp. 1-7. ISSN 0133-3720 (2020)

Szabó P. Balázs; Magyar Zoltán; Véha Antal: Examination of different grain hardness varieties of the grinding technology properties of wheat.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 150th Anniversary Issue. pp. 423-435. ISSN 1587-1282 (2018)

Mesterházy Ákos; Varga Mónika; Tóth Beáta; Kótai C.; Bartók Tibor; Véha Antal; Ács Katalin; Vágvölgyi Csaba; Lehoczki-Krsjak Szabolcs: Reduction of deoxynivalenol (DON) contamination by improved fungicide use in wheat. Part 1. Dependence on epidemic severity and resistance level in small plot tests with artificial inoculation.
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, 151 (1). pp. 39-55. ISSN 0929-1873 (2018)

Mesterházy Ákos; Varga Mónika; Tóth Beáta; Kótai C.; Bartók Tibor; Véha Antal; Ács Katalin; Vágvölgyi Csaba; Lehoczki-Krsjak Szabolcs: Reduction of deoxynivalenol (DON) contamination by improved fungicide use in wheat. Part 2. Farm scale tests with different nozzle types and updating the integrated approach.
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, 151 (1). pp. 1-20. ISSN 0929-1873 (2018)

Véha Antal; Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő: Debranning Hungarian Winter Wheat Varieties.
In: Towards sustainable agricultural and biosystems engineering. Universitas-Győr Nonprofit Kft., Győr, pp. 289-303. (2017) ISBN 9786155776038

Véha Antal; Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Changing of wheat quality parameters during strorage.
Miller Magazine, 10 (79). pp. 64-72. ISSN 1309-6125 (2016)

Szűts Viktória; Ötvös Ferenc; Bencsik Ottó; Váró György; Jarabin János András; Kovács András Bálint; Rovó László; Kiss József Géza; Szénási Tibor; Véha Antal; Szegletes Zsolt; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Halasy Katalin: Effects of 6-epi-ophiobolin A on mechanical and physiological parameters of cardiomyocytes and on the reorganization and amounts of their kv4.x ion channels.
ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS, 60 (2). pp. 157-166. ISSN 1588-385X (2016)

Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9. pp. 33-40. ISSN 1844-7449 (2016)

Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Szabó P. Balázs; Véha Antal: Investigation of wheat grits during storage.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9 (1). pp. 41-49. ISSN 1844-7449 (2016)

Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bartók Tibor; Gyimes Ernő: Milling technological experiments to reduce Fusarium toxin contamination on wheat.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8 (1). pp. 55-62. ISSN 1844-7449 (2015)

Véha Antal; Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs: Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties.
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA, 14. 515-Terjedelem: 7. ISSN 1583-4301 (2015)

Vidács Anita; Véha Antal; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Antibacterial effect of selected essential oils as possible disinfectants in food industry.
In: Second International Congress Food Technology, Quality and Safety, 2014.10.28-2014.10.30., Novi Sad, Szerbia. pp. 546-549.

Bartók Tibor; Tölgyesi László; Szécsi Árpád; Mesterházy Ákos; Bartók Mihály; Gyimes Ernő; Véha Antal: Detection of Previously Unknown Fumonisin P Analogue Mycotoxins in a Fusarium verticillioides Culture by High-Performance Liquid Chromatography-Electrospray Ionization Time-of-Flight and Ion Trap Mass Spectrometry.
Journal of Chromatographic Science, 52 (6). pp. 508-513. ISSN 0021-9665 (2014)

Kis Krisztián; Gál József; Véha Antal: Effectiveness, efficiency and sustainability in local rural development partnerships.
APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE, 6 (3-4). pp. 31-37. ISSN 1789-221X (2012)

Nagy Sándor; Gál József; Véha Antal: Improving audit functions of supreme audit institutions to promote sustainable development.
APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE, 6 (3-4). pp. 63-69. ISSN 1789-221X (2012)

Zsótér Brigitta Tünde; Gál József; Véha Antal; Gyimes Ernő: Past and Future of a Regional Railway Network in Mezohegyes (Hungary) Area.
TRANSPORT PROBLEMS / PROBLEMY TRANSPORTU: INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL, 6 (4). pp. 41-46. ISSN 1896-0596 (2011)

Eszes Ferenc; Rajkó Róbert; Keszthelyi-Szabó Gábor; Véha Antal: Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In: Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering. Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195. (2009) ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)

Toman Péter; Gyeviki János; Endrődy Tamás; Sárosi József; Véha Antal: Design and fabrication of a test-bed aimed for experiment with pneumatic artificial muscle.
In: International Conference on Science and Technique in the Agri-Food Business: ICoSTAF 2008 = Tudomány és technika az agrár- és élelmiszergazdaságban. Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, pp. 361-366. (2008) ISBN 9634826768

Gyimes Ernő; Véha Antal; Rajkó Róbert: Őszi búzák (Triticum aestivum) szemméreteinek és sűrűség értékeinek összefüggés- rendszere.
In: 5. Magyar Szárítási Szimpózium előadásainak tartalmi összefoglalói + CD melléklet az előadások kivonataival [Proceedings of 5th Hungarian Drying Symposium + CD]. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 46-52. (2003) ISBN 963 482 647 4

Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

Gyimes Ernő; Rajkó Róbert; Véha Antal: Statistical Investigation of Particle Size Distribution of Some Grain Grist.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 14. pp. 26-27. ISSN 0864-7410 (2001)

Gyimes Ernő; Véha Antal; Rajkó Róbert: A szemcseméret és fajlagos felület meghatározás anyag és hőátadási folyamatokhoz.
In: 3. Magyar Szárítási Szimpózium, 1999.09.22-1999.09.23, Nyíregyháza. pp. 110-115.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 12:18:05 CET.