Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products

Eszes Ferenc, Rajkó Róbert, Keszthelyi-Szabó Gábor, Véha Antal: Energetic Calculation in the Heat Treatment Processes of Meat Products.
In: Synergy 2009 – Synergy and Technical Development in the Agricultural Engineering. Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar, Gödöllő, pp. 191-195. (2009) ISBN 978-963-269-111-4; 978-963-269-112-1 (CD ISBN)

[img]
Előnézet
Szöveg
Synergy2009_EFRR.pdf - Megjelent verzió

Download (98Kb) | Előnézet
[img]
Előnézet
Szöveg
SYNERGY2009_fedőlap.pdf - Címlap

Download (290Kb) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Bernátskyné Babus Csilla
A mű MTMT azonosítója: 1855103
Dátum: 2016. Jan. 22. 11:38
Utolsó módosítás: 2016. Feb. 08. 14:00
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6078

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet