Véha Antal; Bakos Tiborné; Szőke-Trenyik Eszter; Szepesi-Bencsik Dóra; Szabó P. Balázs:
Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 23 (9).
pp. 6-7.
ISSN 1586-9652
(2023)
Szöveg
Aranykorona2023_10_11.pdf - Megjelent verzió Download (3MB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA |
Publikáció dátuma: | 2023 |
Kötet: | 23 |
Szám: | 9 |
Oldalak: | pp. 6-7 |
ISSN: | 1586-9652 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 34237974 |
Dátum: | 2024. Jan. 29. 12:35 |
Utolsó módosítás: | 2024. Jan. 29. 12:35 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/28566 |
Actions (login required)
Tétel nézet |