Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban

Véha Antal; Bakos Tiborné; Szőke-Trenyik Eszter; Szepesi-Bencsik Dóra; Szabó P. Balázs: Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban.
ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA, 23 (9). pp. 6-7. ISSN 1586-9652 (2023)

[thumbnail of Aranykorona2023_10_11.pdf] Szöveg
Aranykorona2023_10_11.pdf - Megjelent verzió

Download (3MB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 23
Szám: 9
Oldalak: pp. 6-7
ISSN: 1586-9652
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 34237974
Dátum: 2024. Jan. 29. 12:35
Utolsó módosítás: 2024. Jan. 29. 12:35
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/28566

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben