Antibacterial effect of selected essential oils as possible disinfectants in food industry

Vidács Anita; Véha Antal; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Antibacterial effect of selected essential oils as possible disinfectants in food industry.
In: Second International Congress Food Technology, Quality and Safety, 2014.10.28-2014.10.30., Novi Sad, Szerbia. pp. 546-549.

[thumbnail of II International Congress __Food Technology, Quality and Safety__.pdf] Szöveg
II International Congress __Food Technology, Quality and Safety__.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után

Download (15MB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag (Előadás)
Publikáció dátuma: 2014
Oldalak: pp. 546-549
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 2862701
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2016. Júl. 28. 12:16
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 14:26
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7502

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben