![]() | Up a level |
Balázsa-Bajusz, Ildikó, Csanádi, József, Fenyvessy, József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Beszédes, Sándor, László, Zsuzsanna, Keszthelyi-Szabó, Gábor, Hodúr, Cecilia:
Húsipari szennyvíz membrános tisztítási eljárásainak optimalizálása.
In:
"A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, 2010. október 7.
Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, Terjedelem: 5 p..
(2010)
ISBN 978-963-9883-55-0
Beszédes, Sándor, László, Zsuzsanna, Szabó, Gábor György, Hodúr, Cecilia:
The possibilities of bioenergy production from whey.
Journal of Agricultural Science and Technology, 4 (1).
pp. 62-68.
ISSN 1939-1250
(2010)
Beszédes, Sándor, Pap, Nóra, Pongrácz, Éva, Hodúr, Cecilia, Keiski, Riita L.:
Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater.
In:
PERMEA 2010 - 5th Membrane Science and Technology Conference of Visegrad Countries. Tatranske Matliare, Szlovákia, 2010.09.04-2010.09.08.
Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE), Bratislava, pp. 74-85.
(2010)
ISBN 978-80-227-3339-7
Beszédes, Sándor, Pap, Nóra, Pongrácz, Éva, Hodúr, Cecilia, Keiskki, Riitta L.:
Concentration of meat processing industry wastewater by reverse osmosis and anaerobic digestion of the concentrate.
In:
Third International Symposium on Energy from Biomass and Waste. 8-11 November 2010, Venice, Italy.
International Waste Working Group, pp. 1-13.
(2010)
ISBN 978-88-6265-008-3
Beszédes, Sándor, Seres, Zita, László, Zsuzsanna:
Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia, 1.
pp. 9-15.
ISSN 1788-6392
(2010)
Csanádi, József, Hovorkáné Horváth, Mária Zsuzsanna, Kiss, Annamária:
A simple method for observing rennet coagulation in goat milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 22-30.
ISSN 1788-6392
(2010)
Csanádi, József, Kárnyáczki, Zsuzsanna, Balázsa-Bajusz, Ildikó, Bara Tamásné Herczegh, Ottilia, Fenyvessy, József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Hodúr, Cecilia, Beszédes, Sándor, Szép, Angéla, László, Zsuzsanna, Keszthelyi-Szabó, Gábor:
Mikrohullámú kezelés alkalmazása szennyvíziszapok biogáztermelésének fokozására.
In:
XXXIII. Óvári Tudományos Nap (CD-ROM). A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében. Mosonmagyaróvár, 2010. október 7.
NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudoményi Kar, Mosonmagyaróvár, [1-5].
(2010)
ISBN 978-963-9883-55-0
Kertész, Szabolcs, Szép, Angéla, Csanádi, József, Keszthelyi-Szabó, Gábor, Hodúr, Cecilia:
Comparison between stirred and vibrated UF modules.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 14 (1-3).
pp. 239-245.
ISSN 1944-3994
(2010)
Kárnyáczki, Zsuzsanna, Béri, Béla, Fenyvessy, József, Csanádi, József:
Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK / ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS (40).
pp. 33-36.
ISSN 1587-1282
(2010)
Lobár, Péter, Rajkó, Róbert:
Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2).
pp. 25-31.
ISSN 2061-3954
(2010)
Polgár, Anikó, Beszédes, Sándor, Keszthelyi-Szabó, Gábor, Hodúr, Cecilia:
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.).
pp. 32-36.
ISSN 2061-3954
(2010)
Rajkó, Róbert:
Comments on "Near-Infrared Hyperspectral Unmixing Based on a Minimum Volume Criterion for Fast and Accurate Chemometric Characterization of Counterfeit Tablets".
ANALYTICAL CHEMISTRY, 82 (20).
pp. 8750-8752.
ISSN 0003-2700
(2010)
Szép, Angéla, Kertész, Szabolcs, Beszédes, Sándor, László, Zsuzsanna, Keszthelyi-Szabó, Gábor:
Mikroszemcsék hatása a membrán eltömődésének csökkentésére.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (4).
pp. 19-23.
ISSN 2061-3954
(2010)
Szép, Angéla, Kertész, Szabolcs, László, Zsuzsanna, Hodúr, Cecilia:
The hydrodynamic effect of microparticles on membrane resistance.
DESALINATION AND WATER TREATMENT, 14 (1-3).
pp. 227-232.
ISSN 1944-3994
(2010)
Zsótér, Brigitta Tünde:
Agriculture in Mezőhegyes (1989-2009).
RESEARCH JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE, 3.
pp. 905-908.
ISSN 2066-1843
(2010)
Zsótér, Brigitta Tünde:
Egy feldolgozóüzem megszűnésének hatása a napi ingázásra.
AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE, 5 (Suppl. 1.).
pp. 259-261.
ISSN 1788-5345
(2010)