Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge

Beszédes Sándor; Seres Zita; László Zsuzsanna: Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia, 1. pp. 9-15. ISSN 1788-6392 (2010)

[thumbnail of Optimization of MW process to improve the biodegradability of meat processing sludge RFE2010.pdf] Szöveg
Optimization of MW process to improve the biodegradability of meat processing sludge RFE2010.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (816kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia
Publikáció dátuma: 2010
Kötet: 1
Oldalak: pp. 9-15
ISSN: 1788-6392
Kiadó: SZTE Mérnöki Kar
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 1605426
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2014. Jan. 27. 12:34
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 09:54
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4020

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben