Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge

Beszédes Sándor, Seres Zita, László Zsuzsanna: Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia, 1. pp. 9-15. ISSN 1788-6392 (2010)

[img] Szöveg
Optimization of MW process to improve the biodegradability of meat processing sludge RFE2010.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (863kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Felhasználók 12 nem található.
A mű MTMT azonosítója: 1605426
Dátum: 2014. Jan. 27. 12:34
Utolsó módosítás: 2014. Jan. 27. 12:34
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/4020

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben