Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben

Lobár Péter, Rajkó Róbert: Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, (64) 2. pp. 25-31. ISSN 2061-3954 (2010)

[img]
Preview
Text
ETT2010.pdf - Published Version

Download (7MB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
Date: 2010
Volume: 64
Number: 2
Page Range: pp. 25-31
ISSN: 2061-3954
Faculty: Faculty of Engineering
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Identification Number: 1373669
Date Deposited: 2016. Jan. 18. 16:49
Last Modified: 2018. Aug. 10. 10:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year