Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben

Lobár Péter; Rajkó Róbert: Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2). pp. 25-31. ISSN 2061-3954 (2010)

[thumbnail of ETT2010.pdf]
Előnézet
Szöveg
ETT2010.pdf - Megjelent verzió

Download (7MB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
Publikáció dátuma: 2010
Kötet: 64
Szám: 2
Oldalak: pp. 25-31
ISSN: 2061-3954
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1373669
Dátum: 2016. Jan. 18. 16:49
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 10. 10:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben