Lobár, Péter, Rajkó, Róbert:
Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2).
pp. 25-31.
ISSN 2061-3954
(2010)
|
Text
ETT2010.pdf - Published Version Download (7MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA |
Date: | 2010 |
Volume: | 64 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 25-31 |
ISSN: | 2061-3954 |
Faculty: | Faculty of Engineering |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
MTMT id: | 1373669 |
Date Deposited: | 2016. Jan. 18. 16:49 |
Last Modified: | 2018. Aug. 10. 10:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |