Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben

Lobár Péter, Rajkó Róbert: Húsipari szárítás és érlelés tervezése Excel környezetben.
ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA, 64 (2). pp. 25-31. ISSN 2061-3954 (2010)

[img]
Előnézet
Szöveg
ETT2010.pdf - Megjelent verzió

Download (7MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
SWORD Depositor: MTMT SWORD
Felhasználó: Bernátskyné Babus Csilla
A mű MTMT azonosítója: 1373669
Dátum: 2016. Jan. 18. 16:49
Utolsó módosítás: 2016. Jan. 18. 16:49
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/6052

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet