Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater

Beszédes Sándor, Pap Nóra, Pongrácz Éva, Hodúr Cecilia, Keiski Riita L.: Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater.
In: PERMEA 2010 - 5th Membrane Science and Technology Conference of Visegrad Countries. Tatranske Matliare, Szlovákia, 2010.09.04-2010.09.08. Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE), Bratislava, pp. 74-85. (2010) ISBN 978-80-227-3339-7

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Optimisation of RO process for the purification of meat processing wastewater.pdf - Elfogadott verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (196Kb)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1605738
Dátum: 2013. Jún. 17. 15:00
Utolsó módosítás: 2013. Jún. 17. 15:00
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3183

Az archívumban megtalálható verziók

  • Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater. (deposited 2013. Jún. 17. 15:00) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet