Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során

Polgár Anikó, Beszédes Sándor, Keszthelyi-Szabó Gábor, Hodúr Cecilia: Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.). pp. 32-36. ISSN 2061-3954 (2010)

This is the latest version of this item.

[img]
Preview
Text
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf - Published Version

Download (700kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszer Tudomány Technológia
Date: 2010
Volume: 64
Number: 2. klnsz.
Page Range: pp. 32-36
ISSN: 2061-3954
Faculty: Mérnöki Kar
Department: Folyamatmérnöki Intézet
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Identification Number: 2009025
Date Deposited: 2013. Aug. 14. 10:06
Last Modified: 2018. Jul. 30. 09:36
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3275

Available Versions of this Item

  • Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során. (2013. Aug. 14. 10:06) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year