Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során

Polgár Anikó, Beszédes Sándor, Szabó Gábor György, Hodúr Cecilia: Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.). pp. 32-36. ISSN 2061-3954 (2010)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img]
Előnézet
Szöveg
Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.pdf - Megjelent verzió

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 2009025
Dátum: 2013. Aug. 14. 10:06
Utolsó módosítás: 2013. Aug. 14. 10:06
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3275

Az archívumban megtalálható verziók

  • Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során. (deposited 2013. Aug. 14. 10:06) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben