Véha Antal; Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő:
Felülettisztítási eljárás alkalmazása a malmi búza mikotoxin tartalmának csökkentésére.
MI OROSHÁZÁNK, 3 (1).
pp. 162-166.
(2023)
Véha Antal; Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő:
Debranning Hungarian Winter Wheat Varieties.
In:
Towards sustainable agricultural and biosystems engineering.
Universitas-Győr Nonprofit Kft., Győr, pp. 289-303.
(2017)
ISBN 9786155776038
Véha Antal; Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs:
Changing of wheat quality parameters during strorage.
Miller Magazine, 10 (79).
pp. 64-72.
ISSN 1309-6125
(2016)
Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
Flour Quality and Kernel Hardness Connection in Winter Wheat, Alimentaria.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 9.
pp. 33-40.
ISSN 1844-7449
(2016)
Molnar Dunja; Rimac Brnčić Suzana; Vujić Lovorka; Gyimes Ernő; Krisch Judit:
Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder.
CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION, 10 (1-2).
pp. 31-36.
ISSN 1847-3423
(2015)
Véha Antal; Szabó P. Balázs; Bartók Tibor; Gyimes Ernő:
Milling technological experiments to reduce Fusarium toxin contamination on wheat.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA, 8 (1).
pp. 55-62.
ISSN 1844-7449
(2015)
Véha Antal; Gyimes Ernő; Szabó P. Balázs:
Two Methods to Determine the Kernel Hardness of Hungarian Winter Wheat Varieties.
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA, 14.
515-Terjedelem: 7.
ISSN 1583-4301
(2015)
Bartók Tibor; Tölgyesi László; Szécsi Árpád; Mesterházy Ákos; Bartók Mihály; Gyimes Ernő; Véha Antal:
Detection of Previously Unknown Fumonisin P Analogue Mycotoxins in a Fusarium verticillioides Culture by High-Performance Liquid Chromatography-Electrospray Ionization Time-of-Flight and Ion Trap Mass Spectrometry.
Journal of Chromatographic Science, 52 (6).
pp. 508-513.
ISSN 0021-9665
(2014)
Pap Nóra; Beszédes Sándor; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Gábor Miklósné; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia; Keiski Riita L.:
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc.
Food and Bioprocess Technology, 6 (10).
pp. 2666-2674.
ISSN 1935-5130
(2013)
Zsótér Brigitta Tünde; Gál József; Véha Antal; Gyimes Ernő:
Past and Future of a Regional Railway Network in Mezohegyes (Hungary) Area.
TRANSPORT PROBLEMS / PROBLEMY TRANSPORTU: INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL, 6 (4).
pp. 41-46.
ISSN 1896-0596
(2011)
László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia:
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour.
Ozone: Science and Engineering, 30 (6).
pp. 413-417.
ISSN 0191-9512
(2008)
László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecilia; Gyimes Ernő:
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour.
In: International Ozone Association (IOA) International Conference and Exhibition.
5.2-1-5.2-6.
Gyimes Ernő; Véha Antal; Rajkó Róbert:
Őszi búzák (Triticum aestivum) szemméreteinek és sűrűség értékeinek összefüggés- rendszere.
In:
5. Magyar Szárítási Szimpózium előadásainak tartalmi összefoglalói + CD melléklet az előadások kivonataival [Proceedings of 5th Hungarian Drying Symposium + CD].
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 46-52.
(2003)
ISBN 963 482 647 4
Gyimes Ernő; Rajkó Róbert; Véha Antal:
Statistical Investigation of Particle Size Distribution of Some Grain Grist.
HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING, 14.
pp. 26-27.
ISSN 0864-7410
(2001)
Gyimes Ernő; Véha Antal; Rajkó Róbert:
A szemcseméret és fajlagos felület meghatározás anyag és hőátadási folyamatokhoz.
In: 3. Magyar Szárítási Szimpózium, 1999.09.22-1999.09.23, Nyíregyháza.
pp. 110-115.
Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Keszthelyi-Szabó Gábor:
Impakt faktor - Citációs index I. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19.
pp. 12-21.
(1996)
Rajkó Róbert; Gyimes Ernő; Fenyvessy József:
Impakt faktor - Citációs index II. rész.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 19.
pp. 22-33.
(1996)