Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour

László Zsuzsanna, Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna, Beszédes Sándor, Kertész Szabolcs, Gyimes Ernő, Hodúr Cecilia: Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour.
Ozone: Science and Engineering, 30 (6). pp. 413-417. ISSN 0191-9512 (2008)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_ozone_UV.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való regisztráció és belépés után

Download (271kB)
Mű típusa: Cikk
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Horváth Edina Helga
A mű MTMT azonosítója: 1224272
DOI azonosító: 10.1080/01919510802474607
Dátum: 2012. Szep. 12. 10:02
Utolsó módosítás: 2017. Okt. 12. 10:33
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1322

Az archívumban megtalálható verziók

  • Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour. (deposited 2012. Szep. 12. 10:02) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben