László Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Beszédes Sándor; Kertész Szabolcs; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia:
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour.
Ozone: Science and Engineering, 30 (6).
pp. 413-417.
ISSN 0191-9512
(2008)
Szöveg
Comparison_of_the_effects_of_ozone_UV.pdf - Megjelent verzió Korlátozott hozzáférés: SZTE polgárok számára hozzáférhető, repozitóriumba való belépés után Download (271kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Ozone: Science and Engineering |
Publikáció dátuma: | 2008 |
Kötet: | 30 |
Szám: | 6 |
Oldalak: | pp. 413-417 |
ISSN: | 0191-9512 |
Kiadó: | Taylor & Francis |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 1224272 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1080/01919510802474607 |
Dátum: | 2012. Szep. 12. 10:02 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 11. 15:04 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1322 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |