Pap Nóra; Beszédes Sándor; Pongrácz Éva; Myllykoski Liisa; Gábor Miklósné; Gyimes Ernő; Hodúr Cecilia; Keiski Riita L.:
Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc.
Food and Bioprocess Technology, 6 (10).
pp. 2666-2674.
ISSN 1935-5130
(2013)
Szöveg
Microwave-assisted_extraction_of_anthocyanins_from_black_currant_marc.pdf - Elfogadott verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (434kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | Food and Bioprocess Technology |
Publikáció dátuma: | 2013 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 10 |
Oldalak: | pp. 2666-2674 |
ISSN: | 1935-5130 |
Kiadó: | Springer |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 2073688 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1007/s11947-012-0964-9 |
Dátum: | 2012. Szep. 27. 14:23 |
Utolsó módosítás: | 2018. Júl. 16. 13:49 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/1619 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 47 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |