Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour

László Zsuzsanna, Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna, Beszédes Sándor, Kertész Szabolcs, Hodúr Cecilia, Gyimes Ernő: Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour.
In: International Ozone Association (IOA) International Conference and Exhibition: Sustainable Agri-Food Industry, Use of Ozone and Related Oxidants. Valencia, Spanyolország, 2007.10.29-2007.10.31. &, Valencia, 5.2. (2007)

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] Szöveg
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozoneUV treatment on the colour and microbial counts of wheat flours IOA2007.pdf - Megjelent verzió
Korlátozott. Csak az archivum karbantartója

Download (146kB)
Mű típusa: Könyv része
Kar: Mérnöki Kar
Tanszék: Folyamatmérnöki Intézet
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Felhasználó: Nemesvári Zoltánné
A mű MTMT azonosítója: 1717596
Dátum: 2013. Jún. 17. 13:43
Utolsó módosítás: 2013. Jún. 17. 13:43
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/3180

Az archívumban megtalálható verziók

  • Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour. (deposited 2013. Jún. 17. 13:43) [Ezt látja]

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet