Molnar Dunja; Rimac Brnčić Suzana; Vujić Lovorka; Gyimes Ernő; Krisch Judit:
Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder.
CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION, 10 (1-2).
pp. 31-36.
ISSN 1847-3423
(2015)
Előnézet |
Szöveg
Molnar_et_al.pdf - Megjelent verzió Download (402kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION |
Publikáció dátuma: | 2015 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 31-36 |
ISSN: | 1847-3423 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3002144 |
Kapcsolódó URL-ek: | |
Dátum: | 2019. Júl. 11. 15:19 |
Utolsó módosítás: | 2019. Júl. 11. 15:19 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/16106 |
Actions (login required)
Tétel nézet |