Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder

Molnar Dunja; Rimac Brnčić Suzana; Vujić Lovorka; Gyimes Ernő; Krisch Judit: Characterization of biscuits enriched with black currant and jostaberry powder.
CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION, 10 (1-2). pp. 31-36. ISSN 1847-3423 (2015)

[thumbnail of Molnar_et_al.pdf]
Előnézet
Szöveg
Molnar_et_al.pdf - Megjelent verzió

Download (402kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: CROATIAN JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY, BIOTECHNOLOGY AND NUTRITION
Publikáció dátuma: 2015
Kötet: 10
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 31-36
ISSN: 1847-3423
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3002144
Kapcsolódó URL-ek:
Dátum: 2019. Júl. 11. 15:19
Utolsó módosítás: 2019. Júl. 11. 15:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/16106

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben