Vissza |
Csanádi József; Bara Tamásné Hercegh Ottilia; Fenyvessy József:
A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10.
pp. 12-15.
ISSN 1587-1282
(2003)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András:
Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In:
Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11.
DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98.
(2003)
ISBN 963 472 727 1
Hodúr Cecilia; László Zsuzsanna; Papp Gézáné:
Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In:
Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10.
Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96.
(2003)
ISBN 963-7172-99-8