Item where Faculty/Unit "Food Industry College of Szeged" and date of item "2003"

Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 5.

Csanádi József and Bara Tamásné Hercegh Ottilia and Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

Csanádi József and Fenyvessy József and Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

Csanádi József and Fenyvessy József and Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1). pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

Fenyvessy József and Csanádi József and Jávor András: Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In: Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11. DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98. (2003) ISBN 963 472 727 1

Hodúr Cecilia and László Zsuzsanna and Papp Gézáné: Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In: Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10. Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96. (2003) ISBN 963-7172-99-8

This list was generated on 2024. július 15. 14:03:44 CEST.