Item where Faculty/Unit "Food Industry College of Szeged" and date of item "2001"

Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 4.

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 12-26. (2001)

Csanádi József and Jávor András and Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Csanádi József and Ménesi Tamás and Marton Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1). pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

Fenyvessy József and Csanádi József and Jankóné Forgács Judit and Véha Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

This list was generated on 2024. július 12. 09:56:45 CEST.