Csanádi József; Ménesi Tamás; Marton Endre:
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1).
pp. 21-27.
ISSN 1219-3224
(2001)
Előnézet |
Szöveg
tejgazdjuhcikk.pdf - Elfogadott verzió Download (279kB) | Előnézet |
Előnézet |
Szöveg
juhtej tejgazd.pdf - Megjelent verzió Download (281kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT |
Publikáció dátuma: | 2001 |
Kötet: | 61 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 21-27 |
ISSN: | 1219-3224 |
Kar/Egység: | Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | magyar |
MTMT rekordazonosító: | 1752523 |
Dátum: | 2017. Feb. 16. 15:06 |
Utolsó módosítás: | 2019. Jún. 25. 11:25 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10639 |
Actions (login required)
Tétel nézet |