A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban

Csanádi József and Ménesi Tamás and Marton Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1). pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

[thumbnail of tejgazdjuhcikk.pdf]
Preview
Text
tejgazdjuhcikk.pdf - Accepted Version

Download (279kB) | Preview
[thumbnail of juhtej tejgazd.pdf]
Preview
Text
juhtej tejgazd.pdf - Published Version

Download (281kB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT
Date: 2001
Volume: 61
Number: 1
Page Range: pp. 21-27
ISSN: 1219-3224
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1752523
Date Deposited: 2017. Feb. 16. 15:06
Last Modified: 2019. Jun. 25. 11:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10639

Actions (login required)

View Item View Item