Csanádi, József, Ménesi, Tamás, Marton, Endre:
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1).
pp. 21-27.
ISSN 1219-3224
(2001)
|
Text
tejgazdjuhcikk.pdf - Accepted Version Download (279kB) | Preview |
|
|
Text
juhtej tejgazd.pdf - Published Version Download (281kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT |
Date: | 2001 |
Volume: | 61 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 21-27 |
ISSN: | 1219-3224 |
Faculty: | Food Industry College of Szeged |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
MTMT id: | 1752523 |
Date Deposited: | 2017. Feb. 16. 15:06 |
Last Modified: | 2019. Jun. 25. 11:25 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10639 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |