Csanádi József and Ménesi Tamás and Marton Endre:
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1).
pp. 21-27.
ISSN 1219-3224
(2001)
Preview |
Text
tejgazdjuhcikk.pdf - Accepted Version Download (279kB) | Preview |
Preview |
Text
juhtej tejgazd.pdf - Published Version Download (281kB) | Preview |
| Creators: |
|
|||
|---|---|---|---|---|
| Item Type: | Journal Article | |||
| Journal or Publication Title: | TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT | |||
| Date: | 2001 | |||
| Volume: | 61 | |||
| Number: | 1 | |||
| Page Range: | pp. 21-27 | |||
| ISSN: | 1219-3224 | |||
| Faculty/Unit: | Food Industry College of Szeged | |||
| Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
| Language: | Hungarian | |||
| MTMT rekordazonosító: | 1752523 | |||
| Date Deposited: | 2017. Feb. 16. 15:06 | |||
| Last Modified: | 2019. Jun. 25. 11:25 | |||
| URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10639 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |


Download Statistics
Download Statistics