Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 12-26. (2001)

[thumbnail of phdcikkfoiskol2001.pdf]
Preview
Text
phdcikkfoiskol2001.pdf - Accepted Version

Download (467kB) | Preview
[thumbnail of tud közl 1 szeged.pdf]
Preview
Text
tud közl 1 szeged.pdf - Published Version

Download (230kB) | Preview
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
Date: 2001
Volume: 22
Number: 1
Page Range: pp. 12-26
Faculty/Unit: Food Industry College of Szeged
Institution: Szegedi Tudományegyetem
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 1752532
Date Deposited: 2017. Feb. 16. 14:57
Last Modified: 2019. Jun. 24. 09:55
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10641

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year