Gulyás Gabriella; Csősz Éva; Prokisch József; Jávor András; Mézes Miklós; Erdélyi Márta; Balogh Krisztián Milán; Janáky Tamás; Szabó Zoltán; Simon Ádám László; Czeglédi Levente:
Effect of nano-sized, elemental selenium supplement on the proteome of chicken liver.
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION, 101 (3).
pp. 502-510.
ISSN 0931-2439
(2017)
Gulyás Gabriella; Czeglédi Levente; Béri Béla; Harangi Sándor; Csősz Éva; Szabó Zoltán; Janáky Tamás; Jávor András:
Proteomic analysis of skeletal muscle at different live weights in Charolais bulls.
ACTA ALIMENTARIA, 44 (1).
pp. 132-138.
ISSN 0139-3006
(2015)
Gulyás Gabriella; Czeglédi Levente; Prokisch József; Csősz Éva; Szabó Zoltán; Janáky Tamás; Jávor András:
Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFICAL PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES, 47 (2).
pp. 83-88.
ISSN 1841-9364
(2014)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo.
pp. 353-358.
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1).
pp. 12-15.
ISSN 0952-1380
(2003)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András:
Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In:
Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11.
DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98.
(2003)
ISBN 963 472 727 1
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérő hőkezelés hatása a juhtej és az abból készült termékeke D-Aminosav tartalmára.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 63.
pp. 15-18.
ISSN 1219-3224
(2003)
Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András:
Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 7 (1).
pp. 31-39.
ISSN 1418-1789
(2003)
Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jávor András:
Investigation of the milk composition of different genotpye milking sheep in Hungary.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII, 34.
pp. 249-255.
ISSN 1221-5287
(2001)