Süli Ágnes; Garipoglu Ali Vaiz; Csapó János; Béri Béla; Vargáné Visi Éva; Mikó Józsefné:
Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2).
pp. 1553-1562.
ISSN 1589-1623
(2018)
Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva:
Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6