Szerző: " Csapó János"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 4.

Süli Ágnes; Garipoglu Ali Vaiz; Csapó János; Béri Béla; Vargáné Visi Éva; Mikó Józsefné: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2). pp. 1553-1562. ISSN 1589-1623 (2018)

Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva: Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 09:20:45 CET.