Süli Ágnes; Garipoglu Ali Vaiz; Csapó János; Béri Béla; Vargáné Visi Éva; Mikó Józsefné:
Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH, 16 (2).
pp. 1553-1562.
ISSN 1589-1623
(2018)
Süli Ágnes; Béri Béla; Csapó János; Berecz Elizabet:
Oilseeds as a Perspective in the Nutrition on Dairy Farm.
LUCRARI STIINTIFICE ZOOTEHNIE SI BIOTEHNOLOGII / SCIENTIFIC PAPERS ANIMAL SCIENCE AND BIOTECHNOLOGIES (2004-), 50 (2).
pp. 29-33.
ISSN 1841-9364
(2017)
Süli Ágnes; Béri Béla; Csapó János:
A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés.
ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 64 (3).
pp. 164-177.
ISSN 0230-1814
(2015)
Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva:
Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Ferenczi R.; Penke Botond; Csapó János:
Application of mercaptoethanesulfonic acid for mild hydrolysis of peptides and proteins.
In:
Peptides : Chemistry, biology, interactions with proteins: Proceedings of the 50th Anniversary Symposium of the Nobel-Prize of Albert Szent-Györgyi.
Walter de Gruyter GmbH & Co KG, Berlin, pp. 87-90.
(1988)
ISBN 9783110115468; 9780899254302