A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés

Süli Ágnes and Béri Béla and Csapó János: A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés.
ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 64 (3). pp. 164-177. ISSN 0230-1814 (2015)

[thumbnail of Suli_Agi.pdf]
Preview
Text
Suli_Agi.pdf - Published Version

Download (3MB) | Preview
Creators:
Süli Ágnes MTMT
Béri Béla MTMT
Csapó János MTMT
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS
Date: 2015
Volume: 64
Number: 3
Page Range: pp. 164-177
ISSN: 0230-1814
Faculty/Unit: Faculty of Agriculture
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 2952392
Date Deposited: 2025. Mar. 27. 14:25
Last Modified: 2025. Mar. 27. 14:25
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36362

Actions (login required)

View Item View Item