Süli Ágnes and Béri Béla and Csapó János:
A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés.
ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS, 64 (3).
pp. 164-177.
ISSN 0230-1814
(2015)
Preview |
Text
Suli_Agi.pdf - Published Version Download (3MB) | Preview |
Creators: |
|
|||
---|---|---|---|---|
Item Type: | Journal Article | |||
Journal or Publication Title: | ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS | |||
Date: | 2015 | |||
Volume: | 64 | |||
Number: | 3 | |||
Page Range: | pp. 164-177 | |||
ISSN: | 0230-1814 | |||
Faculty/Unit: | Faculty of Agriculture | |||
Institution: | University of Szeged (2000-) | |||
Language: | Hungarian | |||
MTMT rekordazonosító: | 2952392 | |||
Date Deposited: | 2025. Mar. 27. 14:25 | |||
Last Modified: | 2025. Mar. 27. 14:25 | |||
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/36362 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |