A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása

Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

[thumbnail of KLSmeghatarozas_u.pdf]
Előnézet
Szöveg
KLSmeghatarozas_u.pdf - Benyújtott verzió

Download (245kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Publikáció dátuma: 2004
Terjedelem: 285
Oldalak: pp. 1-7
ISBN: 963-482-677-6
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Kiadás helye: Szeged
Kar/Egység: Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: magyar
MTMT rekordazonosító: 1172723
Dátum: 2017. Máj. 30. 16:48
Utolsó módosítás: 2022. Nov. 28. 21:08
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10629

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben