Csapó, János, Csapó, Jánosné, Pohn, Gabriella, Csanádi, József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
|
Text
KLSmeghatarozas_u.pdf - Submitted Version Download (245kB) | Preview |
Item Type: | Book Section |
---|---|
Date: | 2004 |
Number of Pages: | 285 |
Page Range: | pp. 1-7 |
ISBN: | 963-482-677-6 |
Publisher: | Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar |
Place of Publication: | Szeged |
Faculty: | Food Industry College of Szeged |
Institution: | Szegedi Tudományegyetem |
MTMT id: | 1172723 |
Date Deposited: | 2017. May. 30. 16:48 |
Last Modified: | 2019. Jun. 25. 12:07 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10629 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |