Tételek ahol a kar "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma 2001

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C
Találatok száma: 4.

B

Beszédes Sándor, Boldizsár Viktot, Balázs Katalin: Telített gőzzel és ionizáló sugárzással kezelt fűszerpaprika vizsgálata színméréssel, reológiai és ESR módszerekkel.
In: XXV. Országos Tudományos Diákköri Könferencia Agrártudományi Szekció előadásainak összefoglalói. Sopron, 2001. április 17-20. Nyugat-Magyarországi Egyetem, Sopron, p. 106. (2001)

C

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 12-26. (2001)

Csanádi József, Jávor András, Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Csanádi József, Ménesi Tamás, Marton Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1). pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 22. 10:26:19 CET.