Item where faculty "Food Industry College of Szeged" and date of item 2001

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | F
Number of items: 4.

C

Csanádi József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, (22) 1. pp. 12-26. (2001)

Csanádi József, Jávor András, Fenyvessy József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, (1) 2. pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Csanádi József, Ménesi Tamás, Marton Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, (61) 1. pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

F

Fenyvessy József, Csanádi József, Jankóné Forgács Judit, Véha Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, (22) 1. pp. 136-146. (2001)

This list was generated on 2019. július 23. 06:49:48 CEST.