Csanádi József:
Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 12-26.
(2001)
Csanádi József; Jávor András; Fenyvessy József:
Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2).
pp. 67-73.
ISSN 1587-1282
(2001)
Csanádi József; Ménesi Tamás; Marton Endre:
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1).
pp. 21-27.
ISSN 1219-3224
(2001)
Fenyvessy József; Csanádi József; Jankóné Forgács Judit; Véha Antal:
Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1).
pp. 136-146.
(2001)