Item where faculty "Food Industry College of Szeged" and date of item 2001

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | F
Number of items: 4.

C

Csanádi, József: Tejelő célú juhtenyésztés a Dél-alföldi régióban.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 12-26. (2001)

Csanádi, József, Jávor, András, Fenyvessy, József: Adatok a feldolgozásra kerülő juhtej minőségéhez.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 1 (2). pp. 67-73. ISSN 1587-1282 (2001)

Csanádi, József, Ménesi, Tamás, Marton, Endre: A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 61 (1). pp. 21-27. ISSN 1219-3224 (2001)

F

Fenyvessy, József, Csanádi, József, Jankóné Forgács, Judit, Véha, Antal: Néhány alapvető Élelmiszer gazdasági és táplálkozási megítélése.
ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI, 22 (1). pp. 136-146. (2001)

This list was generated on 2019. december 10. 03:27:04 CET.