Csanádi József and Fenyvessy József and Jávor András:
Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo.
pp. 353-358.
Csanádi József and Fenyvessy József and Csapó János:
Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csanádi József and Szakály Sándor and Csapó János and Csapó Jánosné and Vargáné Visi Éva:
Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12.
(2004)
ISBN 963-482-677-6
Csapó János and Csapó Jánosné and Pohn Gabriella and Csanádi József:
A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In:
A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7.
(2004)
ISBN 963-482-677-6