Tételek ahol a Kar/Egység "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma "2004"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Csanádi József; Fenyvessy József; Jávor András: Study on the lactation performance and milk composition of Hungarian Worsted Merino and Tsigai sheep.
In: 9th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology "Milk and Dairy Products for a Healthy Future", 2004.10.09-2004.10.11, Cairo. pp. 353-358.

Csanádi József; Fenyvessy József; Csapó János: Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-8. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csanádi József; Szakály Sándor; Csapó János; Csapó Jánosné; Vargáné Visi Éva: Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-12. (2004) ISBN 963-482-677-6

Csapó János; Csapó Jánosné; Pohn Gabriella; Csanádi József: A tej konjugált linolsav-tartalmának meghatározása.
In: A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, pp. 1-7. (2004) ISBN 963-482-677-6

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 07:51:39 CEST.