Villangó Szabolcs; Pálfi Zita; Pálfi Xénia; Szekeres András; Bencsik Ottó; Zsófi Zsolt:
The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51 (2).
pp. 290-301.
ISSN 0139-3006
(2022)
Pálfi Xénia; Karácsony Zoltán; Csikós Anett; Bencsik Ottó; Szekeres András; Zsófi Zsolt; Váczy Kálmán Zoltán:
The potential use of the culture filtrate of an Aspergillus niger strain in the management of fungal diseases of grapevine.
JOURNAL OF CENTRAL EUROPEAN AGRICULTURE, 21 (4).
pp. 839-850.
ISSN 1332-9049
(2020)
Ember Ibolya; Bodor Péter; Zsófi Zsolt; Pálfi Zita; Ladányi Márta; Pásti György; Deák Tamás; Nyitrainé Sárdy Diána; Bálo Borbála; Szekeres András; Bencsik Ottó; Foissac Xavier; Palkovics László; Hunter Jacobus Johannes; Bisztray György Dénes:
Bois noir affects the yield and wine quality of Vitis vinifera L. cv. 'Chardonnay'.
EUROPEAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY, 152 (1).
pp. 185-197.
ISSN 0929-1873
(2018)
Villangó Szabolcs; Szekeres András; Bencsik Ottó; Láposi Réka; Pálfi Zita; Zsófi Zsolt:
The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry.
SCIENTIA HORTICULTURAE, 209.
pp. 113-116.
ISSN 0304-4238
(2016)
Pálfi Zita; Szekeres András; Szűcs Erzsébet; Villangó Szabolcs; Bálo Borbála; Zsófi Zsolt:
A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány.
pp. 55-57.
ISSN 1217-9337
(2015)