Villangó Szabolcs; Szekeres András; Bencsik Ottó; Láposi Réka; Pálfi Zita; Zsófi Zsolt:
The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry.
SCIENTIA HORTICULTURAE, 209.
pp. 113-116.
ISSN 0304-4238
(2016)
Előnézet |
Szöveg
3087494_benyujtott_verz.pdf - Benyújtott verzió Download (55kB) | Előnézet |
Szöveg
1_s2.0_S0304423816302849_main_u.pdf - Megjelent verzió Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója Download (371kB) | Másolat kérése |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | SCIENTIA HORTICULTURAE |
Publikáció dátuma: | 2016 |
Kötet: | 209 |
Oldalak: | pp. 113-116 |
ISSN: | 0304-4238 |
Kar/Egység: | Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 3087494 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1016/j.scienta.2016.06.010 |
Dátum: | 2018. Feb. 02. 11:47 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 26. 12:20 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12836 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |