The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry

Villangó Szabolcs; Szekeres András; Bencsik Ottó; Láposi Réka; Pálfi Zita; Zsófi Zsolt: The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry.
SCIENTIA HORTICULTURAE, 209. pp. 113-116. ISSN 0304-4238 (2016)

[thumbnail of 3087494_benyujtott_verz.pdf]
Előnézet
Szöveg
3087494_benyujtott_verz.pdf - Benyújtott verzió

Download (55kB) | Előnézet
[thumbnail of 1_s2.0_S0304423816302849_main_u.pdf] Szöveg
1_s2.0_S0304423816302849_main_u.pdf - Megjelent verzió
Zárt hozzáférés: Csak az archívum karbantartója

Download (371kB) | Másolat kérése
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: SCIENTIA HORTICULTURAE
Publikáció dátuma: 2016
Kötet: 209
Oldalak: pp. 113-116
ISSN: 0304-4238
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 3087494
DOI azonosító: https://doi.org/10.1016/j.scienta.2016.06.010
Dátum: 2018. Feb. 02. 11:47
Utolsó módosítás: 2020. Már. 26. 12:20
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/12836
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 16 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben