A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire

Pálfi Zita and Szekeres András and Szűcs Erzsébet and Villangó Szabolcs and Bálo Borbála and Zsófi Zsolt: A szüreti időpont és az erjesztési hőmérséklet hatása rezisztens szőlőfajták borainak kémiai és érzékszervi paramétereire.
BORÁSZATI FÜZETEK, Külön kiadvány. pp. 55-57. ISSN 1217-9337 (2015)

[thumbnail of Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf] Text
Szőlőtermesztési és Borászati Tudományos Konferencia_A szüreti időpont....pdf - Published Version
Closed access: Repository staff only

Download (4MB)
Creators:
Pálfi Zita MTMT
Szekeres András MTMT
Szűcs Erzsébet
Villangó Szabolcs
Bálo Borbála MTMT
Zsófi Zsolt
Item Type: Journal Article
Journal or Publication Title: BORÁSZATI FÜZETEK
Date: 2015
Volume: Külön kiadvány
Page Range: pp. 55-57
ISSN: 1217-9337
Faculty/Unit: Faculty of Science and Informatics
Institution: University of Szeged (2000-)
Language: Hungarian
MTMT rekordazonosító: 2937002
Date Deposited: 2018. Dec. 18. 16:18
Last Modified: 2024. Nov. 21. 10:19
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/14197

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year