The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines

Villangó Szabolcs; Pálfi Zita; Pálfi Xénia; Szekeres András; Bencsik Ottó; Zsófi Zsolt: The effect of harvest time and vintage year on the phenolic composition of Nero and Bianca wines.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 51 (2). pp. 290-301. ISSN 0139-3006 (2022)

[thumbnail of 2022-ActaAlimentaria-Villango.pdf]
Előnézet
Szöveg
2022-ActaAlimentaria-Villango.pdf - Megjelent verzió

Download (604kB) | Előnézet
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Publikáció dátuma: 2022
Kötet: 51
Szám: 2
Oldalak: pp. 290-301
ISSN: 0139-3006
Kar/Egység: Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 32761892
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/066.2022.00040
Dátum: 2022. Júl. 20. 13:24
Utolsó módosítás: 2022. Júl. 20. 13:24
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/24738
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 2 Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben