Vissza |
Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws N.; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; László Zsuzsanna; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecília:
Methods for experimental design, central composite design and the Box–Behnken design, to optimise operational parameters: A review.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4).
pp. 521-537.
ISSN 0139-3006
(2023)
Kertész Szabolcs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws Nawfal Ahmed; Huszár Gabriella; Lennert József Richárd; Csanádi József; Beszédes Sándor; Hodúr Cecilia; Szabó Tamás; László Zsuzsanna:
Modeling of Organic Fouling in an Ultrafiltration Cell Using Different Three-Dimensional Printed Turbulence Promoters.
MEMBRANES (BASEL), 13 (3).
ISSN 2077-0375
(2023)
Szpisják-Gulyás Nikolett; Gergely Gréta; Huszár Gabriella; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecilia:
Szennyvíz ultraszűrésének modellezése kevertetett membránszűrő cellába integrált promóterrel [Modelling wastewater ultrafiltration with promoter integrated into a stirring membrane filter cell].
In:
XVIII. Nemzetközi Tudományos Napok [18th International Scientific Days] : A „Zöld Megállapodás” – Kihívások és lehetőségek [The ’Green Deal’ – Challenges and Opportunities] : Tanulmányok [Publikcations].
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus, Gyöngyös, pp. 642-649.
(2022)
ISBN 9789636230326
Kertész Szabolcs; Szegedi Balázs; Gergely Gréta; Lennert József Richárd; Szpisják-Gulyás Nikolett; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia:
Tejipari szennyvíz ultraszűrési hatékonyságának javítása [Improving the efficiency of dairy wastewater ultrafiltration].
In:
XVIII. Nemzetközi Tudományos Napok [18th International Scientific Days] : A „Zöld Megállapodás” – Kihívások és lehetőségek [The ’Green Deal’ – Challenges and Opportunities] : Tanulmányok [Publikcations].
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus, Gyöngyös, pp. 344-351.
(2022)
ISBN 9789636230326
Hodúr Cecilia; Szpisják-Gulyás Nikolett; Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Kertész Szabolcs; László Zsuzsanna; Veréb Gábor; Beszédes Sándor:
Comparison of filtering models for milk substitutes.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI), 58.
pp. 4429-4436.
ISSN 0022-1155
(2021)
Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Szpisják-Gulyás Nikolett; Kertész Szabolcs; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia:
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth.
ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING, 46 (1).
pp. 49-62.
ISSN 0324-8828
(2020)
Szpisják-Gulyás Nikolett; Lemmer Balázs; Somfai Dávid Márton; Tahir Chenar Ali; Hodúr Cecilia:
Makardij modell alkalmazása ultraszűrés jellemzésére.
In:
II. Sustainable Raw Materials Conference Book - International Project Week and Scientific Conference.
University of Szeged, Szeged, pp. 281-286.
(2019)
ISBN 9789633066720