Lemmer Balázs; Jákói Zoltán; Szpisják-Gulyás Nikolett; Kertész Szabolcs; Beszédes Sándor; László Zsuzsanna; Hodúr Cecilia:
The effect of sonication and stirring on ultrafiltration of fermentation broth.
ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING, 46 (1).
pp. 49-62.
ISSN 0324-8828
(2020)
Előnézet |
Szöveg
Lemmer_1-2020.pdf - Megjelent verzió Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING |
Publikáció dátuma: | 2020 |
Kötet: | 46 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 49-62 |
ISSN: | 0324-8828 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 31262865 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.37190/epe200104 |
Dátum: | 2020. Már. 27. 11:10 |
Utolsó módosítás: | 2020. Már. 27. 11:10 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/18451 |
Hivatkozások száma a Web of Science® -ben: 1 | Idéző cikkek megtekintése a Web of Science® felületén |
Actions (login required)
Tétel nézet |