Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws N.; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; László Zsuzsanna; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecília:
Methods for experimental design, central composite design and the Box–Behnken design, to optimise operational parameters: A review.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4).
pp. 521-537.
ISSN 0139-3006
(2023)
Szöveg
34415496.pdf - Megjelent verzió Download (900kB) |
|
Szöveg
2023_AA_Szpisjak.pdf - Elfogadott verzió Download (899kB) |
Mű típusa: | Folyóiratcikk |
---|---|
Folyóirat/kiadvány címe: | ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE |
Publikáció dátuma: | 2023 |
Kötet: | 52 |
Szám: | 4 |
Oldalak: | pp. 521-537 |
ISSN: | 0139-3006 |
Kar/Egység: | Mérnöki Kar Természettudományi és Informatikai Kar |
Intézmény: | Szegedi Tudományegyetem |
Nyelv: | angol |
MTMT rekordazonosító: | 34415496 |
DOI azonosító: | https://doi.org/10.1556/066.2023.00235 |
Dátum: | 2023. Dec. 06. 08:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. Dec. 06. 08:26 |
URI: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29003 |
Actions (login required)
Tétel nézet |