Methods for experimental design, central composite design and the Box–Behnken design, to optimise operational parameters: A review

Szpisják-Gulyás Nikolett; Al-Tayawi Aws N.; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; László Zsuzsanna; Kertész Szabolcs; Hodúr Cecília: Methods for experimental design, central composite design and the Box–Behnken design, to optimise operational parameters: A review.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 52 (4). pp. 521-537. ISSN 0139-3006 (2023)

[thumbnail of 34415496.pdf] Szöveg
34415496.pdf - Megjelent verzió

Download (900kB)
[thumbnail of 2023_AA_Szpisjak.pdf] Szöveg
2023_AA_Szpisjak.pdf - Elfogadott verzió

Download (899kB)
Mű típusa: Folyóiratcikk
Folyóirat/kiadvány címe: ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
Publikáció dátuma: 2023
Kötet: 52
Szám: 4
Oldalak: pp. 521-537
ISSN: 0139-3006
Kar/Egység: Mérnöki Kar
Természettudományi és Informatikai Kar
Intézmény: Szegedi Tudományegyetem
Nyelv: angol
MTMT rekordazonosító: 34415496
DOI azonosító: https://doi.org/10.1556/066.2023.00235
Dátum: 2023. Dec. 06. 08:26
Utolsó módosítás: 2023. Dec. 06. 08:26
URI: http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/29003

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben