Szerző: " Kimani Bernard Gitura"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 3.

Kimani Bernard Gitura; Takó Miklós; Gömöri Csilla; Krisch Judit; Papp Tamás; Kerekes Erika Beáta; Vágvölgyi Csaba: Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts.
FOODS, 12 (6). ISSN 2304-8158 (2023)

Kimani Bernard Gitura; Kerekes Erika Beáta; Szebenyi Csilla; Krisch Judit; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Takó Miklós: In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts.
FOODS, 10 (7). Terjedelem: 14-Azonosító: 1652. ISSN 2304-8158 (2021)

Ammar Al-Farga; Siddeeg Azhari; Aqlan Faisal M.; Howladar Saad M.; Refai Mohammed Y.; Afifi Mohamed; Ali Haytham A.; Hajjar Dina; Sulamain Mohamed G.M.; Chamba Moses V.M.; Kimani Bernard Gitura; Saleh Anwar; Baeshen Mohammed: Shelf life extension of wheat bread by alhydwan flour and Carboxymethylcellulose and improvement of their quality characteristics, dough rheological and microstructure.
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 156. pp. 851-857. ISSN 0141-8130 (2020)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 25. 17:50:04 CEST.