Vissza |
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József:
Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1).
pp. 5-9.
ISSN 1788-6392
(2010)
Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3).
pp. 36-43.
ISSN 1788-6392
(2010)
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József:
Cigája fajtaváltozatok tejösszetételének vizsgálata.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 69 (1).
pp. 11-17.
ISSN 1219-3224
(2009)
Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia; Balázsa-Bajusz Ildikó:
Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2).
pp. 77-82.
ISSN 1219-3224
(2008)
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1).
pp. 13-19.
ISSN 1788-6392
(2008)
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó:
The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 23-30.
ISSN 1788-6392
(2007)
Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József:
The examination of Tsigai ewe milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1).
pp. 1-6.
ISSN 1788-6392
(2007)
Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna:
A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In:
A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai.
Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09.
(2006)
ISBN 963 482 577 X