Szerző: " Balázsa-Bajusz Ildikó"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 8.

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (1). pp. 5-9. ISSN 1788-6392 (2010)

Csanádi József; Kárnyáczki Zsuzsanna; Balázsa-Bajusz Ildikó; Bara Tamásné Herczegh Ottilia; Fenyvessy József: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2010 (2-3). pp. 36-43. ISSN 1788-6392 (2010)

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József: Cigája fajtaváltozatok tejösszetételének vizsgálata.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 69 (1). pp. 11-17. ISSN 1219-3224 (2009)

Csanádi József; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna; Fenyvessy József; Hodúr Cecilia; Balázsa-Bajusz Ildikó: Zsírgolyócskák méreteloszlása tehén- és kecsketejben.
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT, 68 (1-2). pp. 77-82. ISSN 1219-3224 (2008)

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability II. Fatty Acid composition of milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2008 (1). pp. 13-19. ISSN 1788-6392 (2008)

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó: The breeding of Tsigai sheep as a possibility towards the profitability I. Milking performance, production indexes.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 23-30. ISSN 1788-6392 (2007)

Balázsa-Bajusz Ildikó; Csanádi József: The examination of Tsigai ewe milk.
REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA, 2007 (1). pp. 1-6. ISSN 1788-6392 (2007)

Csanádi József; Fenyvessy József; Balázsa-Bajusz Ildikó; Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna: A juhtej szomatikus sejtszámának hatása a sajtkitermelésre.
In: A VII. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai. Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar, Szeged, Terjedelem: 9 p. -Azonosító: S. 1/09. (2006) ISBN 963 482 577 X

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 14:27:02 CEST.