Tételek ahol a kar "Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar" és a mű dátuma 2003

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: B | C | H
Találatok száma: 4.

B

Beszédes Sándor: A Trappista sajt érésének vizsgálata színméréssel és reológiai módszerekkel.
In: XXVI. Országos Tudományos Diákköri Könferencia Agrártudományi Szekció előadásainak magyar-angol nyelvű összefoglalója (szerk. Dér Ferenc). Kaposvár, 2003. április 3-5. Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar, Kaposvár, pp. 320-321. (2003) ISBN 963-206-841-6

C

Csanádi József, Bara Tamásné Hercegh Ottilia, Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, 10. pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

Csanádi József, Fenyvessy József, Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, 20 (1). pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

H

Hodúr Cecilia, László Zsuzsanna, Papp Gézáné: Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In: Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10. Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96. (2003) ISBN 963-7172-99-8

A lista elkészítésének dátuma 2017. szeptember 22. 13:58:31 CEST.