Item where faculty "Food Industry College of Szeged" and date of item 2003

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | F | H
Number of items: 5.

C

Csanádi József, Bara Tamásné Hercegh Ottilia, Fenyvessy József: A juhtej és a juhtejtermékek minősége közötti összefüggések néhány vonatkozása.
AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS, (10). pp. 12-15. ISSN 1587-1282 (2003)

Csanádi József, Fenyvessy József, Jávor András: The Amino Acid content of ewe’s milk and certain products of ewe’s milk.
SHEEP DAIRY NEWS, (20) 1. pp. 12-15. ISSN 0952-1380 (2003)

Csanádi József, Fenyvessy József, Jávor András: Eltérően hőkezelt juhtej és juhtejből készült termékek szabad D-aminosav tartalmának vizsgálata.
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, (7) 1. pp. 31-39. ISSN 1418-1789 (2003)

F

Fenyvessy József, Csanádi József, Jávor András: Cigája és merinó juhok tejtermelésének, a tej összetételének vizsgálata.
In: Az állattenyésztés szolgálatában : Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum által rendezett tudományos ülés : Debrecen, 2003. szeptember 11. DE ATC Mezőgazdaságtudományi Kar, Debrecen, pp. 95-98. (2003) ISBN 963 472 727 1

H

Hodúr Cecilia, László Zsuzsanna, Papp Gézáné: Fenol-tartalmú termálvíz ultra- és hyperszűrése.
In: Műszaki Kémiai Napok '03 = Days of Chemical Engineering '03. Filka Judit (szerk.) Veszprém, Magyarország, 2003.04.08-2003.04.10. Kaposvári Egyetem Műszaki Kémiai Kutatóintézet, Veszprém, pp. 91-96. (2003) ISBN 963-7172-99-8

This list was generated on 2019. július 19. 04:18:18 CEST.