Browse by Tanszék

Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | H | P | S
Number of items: 8.

B

Beszédes Sándor and László Zsuzsanna and Keszthelyi-Szabó Gábor and Hodúr Cecilia: Húsipari szennyvíz membrános tisztítási eljárásainak optimalizálása.
In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, 2010. október 7. Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, Terjedelem: 5 p.. (2010) ISBN 978-963-9883-55-0

Beszédes Sándor and László Zsuzsanna and Szabó Gábor György and Hodúr Cecilia: The possibilities of bioenergy production from whey.
Journal of Agricultural Science and Technology, 4 (1). pp. 62-68. ISSN 1939-1250 (2010)

Beszédes Sándor and Pap Nóra and Pongrácz Éva and Hodúr Cecilia and Keiski Riita L.: Optimization of reverse osmosis (RO) process for the purification of meat processing wastewater.
In: PERMEA 2010 - 5th Membrane Science and Technology Conference of Visegrad Countries. Tatranske Matliare, Szlovákia, 2010.09.04-2010.09.08. Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE), Bratislava, pp. 74-85. (2010) ISBN 978-80-227-3339-7

Beszédes Sándor and Pap Nóra and Pongrácz Éva and Hodúr Cecilia and Keiskki Riitta L.: Concentration of meat processing industry wastewater by reverse osmosis and anaerobic digestion of the concentrate.
In: Third International Symposium on Energy from Biomass and Waste. 8-11 November 2010, Venice, Italy. International Waste Working Group, pp. 1-13. (2010) ISBN 978-88-6265-008-3

Beszédes Sándor and Seres Zita and László Zsuzsanna: Optimization of microwave process to improve the biodegradability of meat processing sludge.
Review of Faculty of Engineering, Analecta Technica Szegedinensia, 1. pp. 9-15. ISSN 1788-6392 (2010)

H

Hodúr Cecilia and Beszédes Sándor and Szép Angéla and László Zsuzsanna and Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikrohullámú kezelés alkalmazása szennyvíziszapok biogáztermelésének fokozására.
In: XXXIII. Óvári Tudományos Nap (CD-ROM). A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében. Mosonmagyaróvár, 2010. október 7. NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudoményi Kar, Mosonmagyaróvár, [1-5]. (2010) ISBN 978-963-9883-55-0

P

Polgár Anikó and Beszédes Sándor and Keszthelyi-Szabó Gábor and Hodúr Cecilia: Mikrohullámú kezelések hatásának vizsgálata pektin enzimes lebontása során.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (2. klnsz.). pp. 32-36. ISSN 2061-3954 (2010)

S

Szép Angéla and Kertész Szabolcs and Beszédes Sándor and László Zsuzsanna and Keszthelyi-Szabó Gábor: Mikroszemcsék hatása a membrán eltömődésének csökkentésére.
Élelmiszer Tudomány Technológia, 64 (4). pp. 19-23. ISSN 2061-3954 (2010)

This list was generated on 2025. június 17. 22:15:18 CEST.